Natalia

My feedback

 1. 573 votes
  Vote
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: Facebook Google
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  19 comments  ·  IdéKassen  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  planned  ·  Anne-Mette responded

  opdatering 12. marts 2012

  Kære alle

  Vi har forskellige ideer til, hvordan vi kunne lave en dessertkasse, men hvad tænker I: Skal det fx være lækre, franske tærter, der bare lige skal i ovnen, eller skal det være mere sofistikerede desserter, der skal laves fra bunden?

  Det er altid en udfordring at have bær i kasserne, da de er meget sårbare, så vi skal måske over i nogle andre typer desserter – Panne cotta, Tiramisu, eller måske gamle klassikere som pære belle helene med et twist? Kager? Frugtgrød? :)

  /Anne-Mette


  Hej Pernille. Glimrende ide! Hvem kunne ikke ønske sig en dessertkasse med økologiske lækkerier :). Og det er noget, vi arbejder på allerede nu.

  Det bliver nok ikke muligt at få et fast abonnement på dessertkassen, men vi forestiller os, den kunne dukke op fra tid til anden i ekstravarersortimentet. Vi kan ikke sige endnu, hvornår den kommer, men jeg…

  Natalia commented  · 

  Lette at lave søde ting, både det næsten færdiglavet og gør det selv.
  Gerne med årstidernes signatur som for mig er det generelt sunde, med lidt bid og crunch, verden rundt, prøve nye smage, chokolade men alligevel med bæredygtighed og klima - hvordan gør man det? - små portioner, så prisen er overkommelig og man kan tilkøbe det uden ruin. små portioner fordi det er nok og bedre. Mvh Natalia

  Natalia supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base