Lise Andersen

My feedback

 1. 558 stemmer
  stem
  Log ind
  Tjek!
  (tænkning ...)
  Nulstil
  eller log ind med
  • facebook
  • google
   Password icon
   Logget ind som (Log ud)
   Luk
   Luk
   Du har tilbage! (?) (Tænker…)
   19 kommentarer  ·  IdéKassen  ·  Anmeld…  ·  Admin »
   planlagt  ·  Anne-Mette svarede

   opdatering 12. marts 2012

   Kære alle

   Vi har forskellige ideer til, hvordan vi kunne lave en dessertkasse, men hvad tænker I: Skal det fx være lækre, franske tærter, der bare lige skal i ovnen, eller skal det være mere sofistikerede desserter, der skal laves fra bunden?

   Det er altid en udfordring at have bær i kasserne, da de er meget sårbare, så vi skal måske over i nogle andre typer desserter – Panne cotta, Tiramisu, eller måske gamle klassikere som pære belle helene med et twist? Kager? Frugtgrød? :)

   /Anne-Mette


   Hej Pernille. Glimrende ide! Hvem kunne ikke ønske sig en dessertkasse med økologiske lækkerier :). Og det er noget, vi arbejder på allerede nu.

   Det bliver nok ikke muligt at få et fast abonnement på dessertkassen, men vi forestiller os, den kunne dukke op fra tid til anden i ekstravarersortimentet. Vi kan ikke sige endnu, hvornår den kommer, men jeg…

   Lise Andersen kommenterede  · 

   Jeg syntes, at det fede ved madkasserne generelt er, at man lærer nye måder at bruge nogle af råvarene på, og nogle af varene har jeg aldrig brugt før! Derfor tænker jeg, at det kunne være en god ide, at man også her i dessertkassen kunne lave desserten nogenlunde fra bunden af, og at det ikke bare er en froset frugttærte. I sådan et tilfælde, kunne dejen være færdiglavet mens man selv kunne lave resten af tærten færdig. Man (læs: jeg), lærer meget af opskrifterne nemlig, og det vil jeg gerne fortsætte med også i desserterne :-)

  Feedback og Knowledge Base