Susan Andersen

My feedback

 1. 8 votes
  Vote
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: facebook google
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  0 comments  ·  IdéKassen  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

  Hej, og tak for din idé! Jeg beklager, at du ikke har fået svar tidligere.

  Pt. har vi ikke konkrete planer om at introducere en glutenfri, børnevenlig variant af Den Veganske MåltidsKasse, men vi har godt lagt mærke til den stigende efterspørgsel efter netop den type kasser, og jeg ved, at det er noget, vores Produktudvikling også er opmærksomme på. Så det kan sagtens være, at vi på et tidspunkt kommer til at lancere en kasse som den, du ønsker dig. I mellemtiden lader jeg din idé stå åben, så den kan samle stemmer fra flere interesserede :-)

  /Juliane, Aarstiderne

  Susan Andersen supported this idea  · 
 2. 7 votes
  Vote
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: facebook google
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  1 comment  ·  IdéKassen  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

  Hej,

  Jeg ved ikke om I har set det, men vi har for nylig introduceret to “semi-vegetariske” måltidskasser: FlexitarKassen (https://www.aarstiderne.com/MaaltidsKasser/?families=flexitarkassen), som indeholder 1 måltid med fisk, 1 måltid med fjerkræ og 2 vegetartiske måltider og PescetarKassen (https://www.aarstiderne.com/MaaltidsKasser/?families=pescetarkassen), som indeholder 1 måltid med fisk og 3 vegetariske måltider.

  At få mange flere danskere til at spise mange flere grøntsager er helt klart én af Aarstidernes hjertebørn, og derfor arbejder vi løbende med at fylde mere og mere grønt på vores kunders tallerkener. Det gør vi dels ved at tilbyde veganske, vegetariske, pescetariske og flexitariske måltidskasser, men også ved at reducere mængden af kød i de andre kasser til ca. 100 g pr. portion (hvilket er markant mindre end hvad mange måske er vant til). Vi kommer naturligvis til løbende at arbejde videre i en grønnere og mere grøntsagsfokuseret retning – så hold øje med vores hjemmeside, nyhedsmails…

  Susan Andersen supported this idea  · 
 3. 751 votes
  Vote
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: facebook google
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  24 comments  ·  IdéKassen  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  Anne-Mette responded

  Hej Michael. Tak for din ide og for rosen! Jeg kan sagtens se problematikken, hvis man er allergiker, og vi vil gerne være med til at gøre det lettere for dig at slippe for de varer, du ikke kan tåle.

  Vi har planer om at lave et advarselssystem, der skal fungere på den måde, at du kan bede om at blive advaret, hvis der varer, du ikke kan tåle, i den kasse, du plejer at abonnere på. I advarslen vil der også stå, hvilke af ugens kasser, der ikke indeholder den eller de råvarer, du ikke ønsker, så du har mulighed for at skifte kasse. Det vil gøre det nemmere for dig at få en kasse med det indhold, du bedst kan lide og tåle.

  Vi håber, at vi i sådan et advarselssystem også kan lave grupper, så du fx kan markere nødder som en samlet kategori, og så bliver…

  Susan Andersen supported this idea  · 
  Susan Andersen commented  · 

  Er selv Gluten sensibel og får i forvejen Vegetarkassen, så det er egentlig få ændringer der skal til ift Glutenfri produkter i denne kasse. Det er evt. Pasta, pizza bunde eller mel til dem, lasagneplader, cous cous og den slags . Ikke varer der fylder meget i det samlede udvalg i vegetarretterne. Måske kunne man tænke sig at man kunne vælge en glutenfri variant af kassen/kasserne ? Undrer mig faktisk over hvorfor I ikke har flere glutenfri varer i det hele taget? . Der er kommet langt mere fokous på gluten og lactose problemer de senere år og flere får anbefalet gluten og evt, lactose fri kost. Så jeg tror det ville være et fornuftigt sats fra Aarstiderne. Jeg ved at eet af de store mærker med Glutenfri varer, er igang med at satse på DK, så bare ind i kampen ;-)

Feedback and Knowledge Base