Kristin olafsdottir

My feedback

 1. 67 votes
  Vote
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: facebook google
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  1 comment  ·  IdéKassen  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  Anne-Mette responded

  Kære alle. Tak for ideen om en nordisk MåltidsKasse. Den Grønne Kasse har i dag kun danske grøntsager (der følger årstiden), som jo er fundamentet for kassen, så det er det tætteste, vi p.t. kommer en nordisk MåltidsKasse. Svinekødet er også altid dansk, men de andre produkter i kassen kan være mange andre steder fra. Men det er vitterlig en meget dansk/nordisk kasse.

  En 100% nordisk kasse er dog ikke noget, vi har, og det ligger heller ikke i planerne. Men jeg håber, I vil give Den Grønne Kasse en chance :)

  I kan læse mere om Den Grønne Kasse her: http://www.aarstiderne.com/MaaltidsKasser/MaaltidsKasse-DenGroenneKasse

  Kristin olafsdottir supported this idea  · 
 2. 751 votes
  Vote
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: facebook google
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  24 comments  ·  IdéKassen  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  Anne-Mette responded

  Hej Michael. Tak for din ide og for rosen! Jeg kan sagtens se problematikken, hvis man er allergiker, og vi vil gerne være med til at gøre det lettere for dig at slippe for de varer, du ikke kan tåle.

  Vi har planer om at lave et advarselssystem, der skal fungere på den måde, at du kan bede om at blive advaret, hvis der varer, du ikke kan tåle, i den kasse, du plejer at abonnere på. I advarslen vil der også stå, hvilke af ugens kasser, der ikke indeholder den eller de råvarer, du ikke ønsker, så du har mulighed for at skifte kasse. Det vil gøre det nemmere for dig at få en kasse med det indhold, du bedst kan lide og tåle.

  Vi håber, at vi i sådan et advarselssystem også kan lave grupper, så du fx kan markere nødder som en samlet kategori, og så bliver…

  Kristin olafsdottir commented  · 

  I tilbyder en rugbrødskasse med tre typer af rugbrød. Alle indeholder gluten! Det skulle være en god service at tilbyde den glutenfrie brødkasse.

  Kristin olafsdottir supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base