Anonymous

My feedback

 1. 393 stemmer
  stem
  Log ind
  Tjek!
  (tænkning ...)
  Nulstil
  eller log ind med
  • facebook
  • google
   Password icon
   Logget ind som (Log ud)
   Luk
   Luk
   Du har tilbage! (?) (Tænker…)
   34 kommentarer  ·  IdéKassen  ·  Anmeld…  ·  Admin »
   påbegyndt  ·  Anne-Mette svarede

   Opdatering 8. august 2012

   Kære alle

   Vi har virkelig lagt os i selen og har udbygget ekstra varer-sortimentet ganske betragteligt her hen over sommeren. Der er mange virkelig lækre og spændende sager, men netop nu er det måske alligevel værd af fremhæve:

   Fisk på glas Smagekasse: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Fisk-paa-glas-kassen (med de mest udsøgte (og miljøvenligt fangede) tun, ansjos og sardin fra Ortiz – kan også købes hver for sig)

   Håndlavet fuldkornspasta af fabelagtig kvalitet: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Haandlavet-fuldkornspasta

   Den asiatiske smagepose til jer, der bare elsker smagen af soya, sesam, miso og riseddike: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Den-asiatiske-smagepose

   Weekendgufkassen med alt det gode: Chokolade, chips, slik, kiks mm. http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/WeekendGufKassen

   Og så har vi længe haft de skønne Clipper-te’er, kaffeposer og nu også Matcha-te (og et Matchatesæt, hvis man vil gøre noget ekstra ud af det: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Matcha-The-saettet )

   Og så har vi jo fået de skønneste honningprodukter både i smagekasseform (http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/HonningPosen ) og i det store smukke ærteblomsthonning i…

   Anonymous støttede denne idé  · 
   Anonymous kommenterede  · 

   Det er positivt at I eksperimenterer med nye varer og nogle af dem kan man vist kun få hos jer, så vidt jeg ved...Problemet er jeres mani med at bestemme indholdet og antallet for os. Jeg har hverken plads eller penge til at købe 6 flasker vin eller Calval - juice på en gang, men kunne rigtigt godt tænke mig at købe en flaske sammen med min måltidskasse ind i mellem. Desuden ville det være rart at man selv kunne vælge mellem flere forskellige Clipperteer, i stedet for dem I har bestemt jer for at putte i kassen. For øvrigt savner jeg meget de franske bake off brød , I havde en gang. De var lækre og rimelige i pris og skulle ikke bruges med det samme som de brød I sælger nu. Det nye brød, i får fra grønttorve,t er superlækkert, men simpelthen for dyrt i længden!

   Anonymous kommenterede  · 

   Jeg ville meget gerne kunne købe Cal Val produkterne stykvis (det samme gælder fx også vin) og ikke i sixpack, som man er tvunget til nu, og gerne have et større udvalg af deres fantastiske produkter. Jeg savner også Duchy Originals produkterne, som i plejede at føre samt de franske bake off produkter, som i også plejede at have, samt Ecovers produkter og meget gerne nogle af de vegetarproteinprodukter man får i vegetarkasserne....

  • 558 stemmer
   stem
   Log ind
   Tjek!
   (tænkning ...)
   Nulstil
   eller log ind med
   • facebook
   • google
    Password icon
    Logget ind som (Log ud)
    Luk
    Luk
    Du har tilbage! (?) (Tænker…)
    19 kommentarer  ·  IdéKassen  ·  Anmeld…  ·  Admin »
    planlagt  ·  Anne-Mette svarede

    opdatering 12. marts 2012

    Kære alle

    Vi har forskellige ideer til, hvordan vi kunne lave en dessertkasse, men hvad tænker I: Skal det fx være lækre, franske tærter, der bare lige skal i ovnen, eller skal det være mere sofistikerede desserter, der skal laves fra bunden?

    Det er altid en udfordring at have bær i kasserne, da de er meget sårbare, så vi skal måske over i nogle andre typer desserter – Panne cotta, Tiramisu, eller måske gamle klassikere som pære belle helene med et twist? Kager? Frugtgrød? :)

    /Anne-Mette


    Hej Pernille. Glimrende ide! Hvem kunne ikke ønske sig en dessertkasse med økologiske lækkerier :). Og det er noget, vi arbejder på allerede nu.

    Det bliver nok ikke muligt at få et fast abonnement på dessertkassen, men vi forestiller os, den kunne dukke op fra tid til anden i ekstravarersortimentet. Vi kan ikke sige endnu, hvornår den kommer, men jeg…

    Anonymous kommenterede  · 

    Jeg foretrækker desserter, der er færdiglavet. Jeg synes alle de ting du nævner er gode ideer.
    Den kan også indeholde kvalitetschokolade, duchy originals kiks, og frugt der er så lækkert i sig selv at det er ligesom dessert, såsom ferskner og jordbær og måske en sød spumante til ... så kunne denne passende hedde joie d´vivre - kassen!

    Anonymous støttede denne idé  · 

   Feedback og Knowledge Base