Jag föreslår...

Att ni tar in groddbröd i er sortiment! Det är ett grovt, glutenfritt bröd som bakas på låg temperatur och ekologiska råvaror!

27 röster
rösta
Logga in
Kolla!
(tänker...)
Reset
eller logga in med
  • facebook
  • google
Inloggad som (Logga ut)
Du har kvar! (?) (Tänker…)
Åsa Thyberg delade denna idé  ·   ·  Flagga idé som olämplig…  ·  Admin →

2 kommentarer

Logga in
Kolla!
(tänker...)
Reset
eller logga in med
  • facebook
  • google
Inloggad som (Logga ut)
Skickar ...
  • Melinda kommenterade  ·   ·  Anmäl

    Groddbröd har lång hållbarhet så länge förpackningen inte är öppnad. Enkelt att hålla lager med.

  • AdminRachel (Admin, Aarstiderne) kommenterade  ·   ·  Anmäl

    Hej Åsa,
    Tack för ditt förslag.
    Vi tar det vidare till vår produktutvecklingsavdelning.

    Ha en trevlig dag!

    MVH
    Årstiderna

Feedback- och kunskapsbas