Jeg foreslår at...

Antiinflammatorisk kasse

Det nyeste hotte indenfor sund mad, med forebyggende evner ift kræft, livsstilssygdomme og gigt. F.eks, er Martin Kreutzers nye bog "Velsmurt" blevet en bestseller og der er mange kogeboger om emnet. Den kasse, der kommer nærmest hos Aarstiderne er flexitarkassen, men det ville kræve et tvist af denne ift. de rette grønsager, fed fisk og fuldkorn m.v. før den lever op til kriterierne. Så forslag om etablering af en antiinflammatorisk kasse, evt. gennem justering af flexitarkassen, så den kan leve op til begge formål.

1,457 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Marie shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

98 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Hanne commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Vi er nogle der kan holde vores sygdomme nede, med antiinflammatorisk kost. Og vi er nogle der pga. vores sygdomme, har svært ved at handle og tilberede meget og besværligt mad mad. Så jeg tænker det vil være helt oplagt for Aarstiderne, at lave en antiinflammatorisk måltidskasse, til én person og op efter. Med årstidernes dansk grønt og frugt/bær, kylling og fede fisk.

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Flere og flere lider af en autoimun sygdom og det vil være nem at bestille en kasse fuld af sunde grønsager og frugt som er antiinflamatoriskkost.

 • Bente stenmann commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Antiinflammatorisk ville jeg også gerne ønske til min leddegigt👏 Men er ellers glad for min basiskasse som jeg supplere med lidt frugt engang imellem.

 • Morten Prahl commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Ja håber snart den kasse kommer - vi har pt afmeldt vores gode kasser fra årstiderne - men kom den antiinflammatoriske kasse - ja så var vi med igen.

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  ønsker en antiinflammatorisk madkasse som jeg vil anbefale til de yngre i familien, og gerne fra Årstiderne, på grund af jeres kvalitet i de kasser I allerede har

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg er rigtig glad for flexitarkassen, men den er allerbedst når det er opskrifterne uden hvede. Jeg spiser ikke hvede og skal finde mine egne erstatninger for hvede produkterne.

 • Heidi Marie Hüttmann commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Rigtig god ide. Man skal dog huske, at mange aftagere er svækket på den ene eller anden måde, og derfor ikke har så mange kræfter/energi, så det skal være nemt at gå til. Desuden er økonomien også ofte lidt stram i familier med sygdom, så det er vigtigt at have med i overvejelserne 😊 Jeg har selv leddegigt, og mangler totalt energien til at lave den mad, jeg har brug for, så en sådan kasse ville være guld værd her i huset.

 • Kia commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Antiflamatorisk kost. Er sikker på det ville blive en succes.

 • Anonym commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det ville være SÅ lækkert 👌 med en anti inflammatorisk måltids kasse..

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Vi har prøvet flere forskellige kasser og vi har været meget tilfredse.
  Nu spiser i AI og har derfor været lidt begrænset i valg af kasse. Vi vil bestemt bestille AI, hvis det bliver muligt

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg søger en årstids kasse med opskrifter og kost til anti inflammatorisk kost. Det ville gøre det meget letter at komme igang med, hvis man har det hele i en kasse og ikke skal sidde og rode rundt efter opskrifter.

← Previous 1 3 4 5

Feedback and Knowledge Base