Jeg foreslår at...

Dogme-mikskasse

En mikskasse med dansk frugt og grønt. Mikskasserne er rigtigt gode, hvis man ikke er så mange og dogmekassen er en god måde at støtte de danske producenter. Derfor kunne det være rigtigt fedt, hvis man havde muligheden for, at vælge en sådan kasse udelukkende med danske produkter.

465 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Malene shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

7 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Som mange andre efterlyser jeg frugt som også tager hensyn til miljøbelastning i forbindelse transport. Dansk frugt er nok for smalt - men måske kunne europæisk frugt være en afgrænsning, så vi ikke flyver økologiske æbler ind fra Sydamerika

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det ville være rigtig fint at udskifte f.eks. kartoflerne med dansk frugt

 • Marie commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  hej i AARSTIDERNE !

  Jeg har talt med flere kassebrugere, der ville vælge en Dogmemix eller en Dogmesingle, hvis det fandtes. Det vi efterlyser er dansk frugt og andre danskproducerede varer - f.eks. et glas honning, danske æbler - alle de småprodukter, som man ser på markeder rundt omkring. Så jeg støtter ideen !

 • Cæcilie commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg har samme ønske. Problemet er nok, at dansk frugt er meget knyttet til efteråret. I hvert fald den økologiske. Jeg har sendt et forslag ind om at der altid er madæbler med i dogmekassen. Madæbler er til at skaffe fra efteråret og holder sig langt ind i vinteren og foråret. De kan bruges til alt: Wok, fisk, rodfrugtretter, desserter, juice. Stem gerne på det forslag!

 • Astrid commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg får dogmekassen og kunne godt tænkte mig noget frugt i den; hvis ikke som en mikskasse, så i hvert fald lidt frugt fra gang til anden. :)

Feedback and Knowledge Base