Jeg foreslår at...

Studierabat :)

måltidskasserne er virkelig lækre, men ogsålidt dyre når man har et stramt madbudget, alternativt kunne man også lave en budgetkasse, men hælder mest til at giver studierabat, da jeg godt kan lide indholdet i kasserne som det er.

1,991 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Annette Berg shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
under review  ·  AdminJuliane (Teamleder, Aarstiderne) responded  · 

Opdatering 13.11.17: Hej alle sammen, og tak for jeres stemmer! Jeg kan se, at der løbende tikker flere og flere stemmer ind på idéen om studierabat, og derfor ville jeg lige sørge for en opdatering til jer.

Vi har endnu ikke fundet den rigtige form for, hvordan en evt. studierabat kunne fungere. For det første er der hele spørgsmålet om, hvorvidt det skal være en studie-rabat. Ikke dermed sagt, at studerende ikke fortjener gode grøntsager til en god pris, men der er jo mange andre grupper med lignende, trange økonomiske vilkår (pensionister, fx), som vi også kunne vælge at tilgodese i forhold til en evt. rabatløsning.

Selve konceptet skal vi også have tænkt videre over. Det er nok ikke realistisk, at vi kommer til at tilbyde en flad rabat på hele vores sortiment til studerende eller andre værdigt trængende. Jeg tror personligt mere på den løsning, at vi udvikler en særlig kasse, som indeholder billigere varer og evt. overskudsvarer, der så ville være mere interessant for de af os med et lidt strammere madbudget. Men om den kasse så skal være for alle eller kun tilgængelig for fx studerende ville også være noget, vi skulle tænke over.

Distributionen og det konkrete indhold af kassen har vi heller ikke fået tænkt færdig over endnu – så der er med andre ord nok lidt vej igen, før vi kan præsentere et bæredygtigt rabatkoncept til fx studerende. Men idéen lever bestemt stadig og ligger og bobler hos os. Og I bliver naturligvis de første til at få at vide, hvis vi på et tidspunkt fører planerne ud i livet!

/Juliane, Aarstiderne

82 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Synes også studerende for rigelig rabat alle steder. Jeg er ledig fleksjobber=meget stramt budget

 • Britta Hansen commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  God ide med en lykkekasse. Jeg forventer ikke at et firma som Aarstiderne skal støtte studerende økonomisk og er heller ikke selv interesseret i at gøre det ved at kasserne i så fald bliver dyrere for os andre! Køb vegetarkassen eller veganerkassen, der er rigeligt mad til to måltider pr. dag

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg tror at min kasse med samme indhold bliver dyrere, hvis studerende skal have det billigere. Er det rimeligt?

 • Peter commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Studierabat til studerende betyder højere priser for andre. På hvilken måde er det rimeligt? Har en børnefamilie mere luft i økonomien end en studerende... næppe.

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  God ide med en budget-kasse med Billigere varer men måske svær at håndtere da udvalget af mellemklasse- grønt må variere.. kh Tove , pensionist

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Hej Årstiderne og andre læsere af denne tråd.
  Jeg under helt sikkert studerende at få billigere priser rigtig mange steder. Jeg kan bare ikke lade være med at blive lidt harm over den forskelsbehandling der rigtig tit finder sted i Danmark. Jeg er kontanthjælpsmodtager - og vi bliver som gruppe stort set altid overset ift. rabatordninger. Vi må betale fuld pris hos DSB, og alle mulige andre steder. Det er blevet kotume at give rabat til studerende og til pensionister, som du, Juliane også nævner i dit indlæg. Pensionister, som til orientering får 3-4000 kr. mere om måneden (i hvert fald hvis vi snakker førtidspensionister). Den "midlertidige ydelse", kontanthjælp, som mange af forskellige triste årsager må være på i lang tid, får stort set aldrig del i rabatordninger.
  Jeg under "de andre grupper" rabatordninger og synes det er fair, set i en samfundsmæssig social sammenhæng, men som du skriver Juliane, så håber jeg at hvis I laver en rabatordning, at den kommer til at tilgodese alle fattigrøve i dette land.!

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Hej aarstiderne og alle jer studerende.
  Jeg synes at jeres priser er ganske fair.
  Det er meget normalt at man lever for ca 75-100 kr om dagen i mad pr. Person.
  Det kan gøres billigere hvis det ikke var økologisk, men det koster økologi og transporten og pakningen osv.
  Desuden så er der rigtig mange familier, og pensionister som har ligeså lidt penge som de studerende. Det er et valg man må tage om man vil handle ikke økologisk eller økologisk og så handle selv i fakta/netto eller få lækre varer fra jer årstiderne med lækre inspirerede opskrifter til. Husk på kødet er også økologisk og det koster plus fisken er opdrættet.
  Så prisen er ganske fair.... Tak for et fantastisk koncept som vi i familien nyder meget

 • Susie commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det lyder som en god idé med en billigere kasse. Som studerende lever man jo ofte af pasta og ketchup og det er ikke specielt nærende. Så hvis man kunne lave nogle mere lødige opskrifter på billig mad i økologisk udgave, vil det være super. Og da kontant hjælpen og integrationsydelsen er så lave, at folk må vælge mellem at købe mad eller betale husleje - og er nød til at begynde at skralde hvis de skal have nok at spise, vil det var fantastisk at Aarstiderne også tager et socialt ansvar og pudser lidt på sin CSR profil :-)

 • Michelle commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det er en fed idé med Lykkekassen, endnu federe, hvis man kunne få en vegetarisk Lykkekasse! (Hvilket jo er meget på moden i disse dage, så tror, at den ville sælge godt!)

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Lykkeposen lyder som en herlig ide. Tror også jeg kunne finde på det ind i mellem - også selvom jeg ikke er studerende længere. Det er altid godt at bliver udfordret.
  Se at få gjort noget ved det, så vi kan undgå madspild.

 • Lone Sørensen commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Kunne det være muligt at arbejde med "undgå madspild" som kombination til Lykkekassen, eller det er allerede en del af ideen?

 • Anonym commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  2011 - skriver I at i overvejer en lykkekase. 2016 folk kommentere stadig at det er en god ide - men I er tilsyneladende ikke kommet længere med ideen? Var det ikke en ide at give en opdate på ideen - bekræft eller afliv. Vi er mange der venter i spænding kan jeg se??????

 • Rune Hou Thode commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Studie og/eller mængderabat er en god idé.
  LykkeKasse lyder også rigtig godt. Det er også godt med mindre madspild

 • Parthia commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  God idé! Det kunne være rigtig rart med et billigere tilbud for studerende, således at man ikke er nødt til at lade sig begrænse af pengepungen for hvor ofte man kan nyde de friske råvarer fra Aarstiderne. :)

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Super idè - der er mange med et stramt madbudget, som gerne vil have lækker økologisk mad, inklusiv mig som er førtidspensionist

 • Susanne - i arbejde commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det vil være en god idé med en lykkekasse, men den skal kunne købes af andre end studerende. Der er mange pensionister, førtidspensionister, arbejdsløse osv., som også lever på et meget stramt budget. At kunder i arbejde eller med penge på bogen skal betale ekstra er ikke en god idé. Det ville fungere som en form for dobbelt beskatning. Lykkekassen skal være for alle - ellers skal aarstiderne sidde og kontrollere, om kunderne er studerende, pensionister eller andet, og det ville give en masse bureaukrati og fordyrelse af ydelser.

← Previous 1 3 4 5

Feedback and Knowledge Base