Jeg foreslår at...

Kalorieantal i Måltidskasserne

Det kunne være fedt, hvis der på opskrifterne i de forskellige måltidskasser var angivet, hvor mange kalorier, der er i de forskellige retter.
Det ville være god service for os, der tæller :D

265 stemmer
stem
Log ind
Tjek!
(tænkning ...)
Nulstil
eller log ind med
 • facebook
 • google
  Password icon
  Logget ind som (Log ud)
  Luk
  Luk
  Du har tilbage! (?) (Tænker…)
  Anita Andersen indsendte denne ide  ·   ·  Anmeld…  ·  Admin »
  påbegyndt  ·  Anne-Mette svarede  · 

  For jer, der tæller kalorier: Fra uge 11 kan man bestille Slankekassen, der både er fedtfattig og har snor i kalorierne.

  Retterne bliver energiberegnede og overholder sundhedsstyrelsens kostråd. Slankekassen bliver lavet sammen med professionelle diætister. Til gengæld er der ikke længere kalorietal på Livretterne.

  Hvis I vil vide mere om slankekassen, kan Iæse her http://www.aarstiderne.com/MaaltidsKasserV2/MaaltidsKasse-SlankeKassen


  Hej Anita

  Fra denne uge og frem vil der være kalorietal i måltidskasserne Livretter til 2 personer i 3 dage og Livretter til 4 personer i 3 dage.

  Livretterne til 3 dage er blevet ændret i samarbejde med Diabetesforeningen og ernæringsekspert Janne Bagger, der har gjort Livretterne 3 dage diabetikervenlige. Her er der taget højde for fedt-, kalorie-, sukker- og saltindhold, og der er fokus på fibre og fuldkorn.

  Hvis det lyder som noget, så tag et kig på Livretter til 2 personer 3 dage:

  http://www.aarstiderne.com/MaaltidsKasser/MaaltidsKasse-Livretter-2-i-3

  eller Livretter til 4 personer i 3 dage:

  http://www.aarstiderne.com/MaaltidsKasser/MaaltidsKasse-Livretter-4-i-3


  Hej Anita. Tak for ideen. Heldigvis er de alle vores MåltidsKasser sammensat, så grøntsagerne spiller hovedrollen, kødet og fisken har en birolle, og fuldkorn er med som en stærk karakterskuespiller. Måltiderne i vores kasser vil derfor ofte være langt mere sunde, end dét gennemsnitsdanskeren spiser, hvis han eller hun selv skal lave mad.

  Vi tager ideen om kalorietal til os, og har den liggende som en bobler. Vi vil overveje at have det med på udvalgte kasser men håber, at glæden ved kasserne og det gode måltid med sunde råvarer vil trumfe det tætte fokus på kalorier.

  12 kommentarer

  Log ind
  Tjek!
  (tænkning ...)
  Nulstil
  eller log ind med
  • facebook
  • google
   Password icon
   Logget ind som (Log ud)
   Luk
   Luk
   Sender...
   • Mia kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg mangler også er ernæringsindhold i lowcarb kassen, da det er yderst vigtigt at se kalorier men endnu vigtigere kulhydrater (hvis man ønsker at lægge sig op ad strikt LCHF), samt fedt og proteinindhold. For mig er det så vigtigt at jeg ikke kan bestille måltidskasserne uden. Men jeg ville absolut, hvis de var tilstede - for så var jeg jo fri for selv at sammensætte mine menuer og lade Årstiderne gøre det for mig - sådan tror jeg mange vil have det :-).
    Håber snart det kommer!!!

   • Stine kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg ville også meget gerne have kalorie (og andre ernærings-) oplysninger!
    Alternativt til at oplysningerne bliver sendt med i opskriften, kunne der evt være et sted på hjemmesiden hvor man kunne finde fakta for de forskellige opskrifter i den aktuelle uge?

   • Cathrine kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg tilstøder mig koret af folk der godt vil vide kalorieindholdet (og sådan set helt generelt næringsindhold) på hver kasse og de enkelte opskrifter. Det vil gøre det lettere for folk der tæller og som også gerne vil have muligheden for at skifte imellem kasser og ikke er nødt til at blive ved f.eks. slankekassen.

   • Anonym kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg efterspørger det samme, lowcarb passer bedre til min kost end slankekassen, men her følger kalorieoversigten desværre ikke med. Det ønsker jeg mig

   • Anonym kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg ønsker mig virkelig også en kalorieoversigt i kasserne. Specifikt kunne jeg godt tænke mig en kalorieoversigt i lowcarb kassen - 2 personer, 5 dage. Men jeg synes da, at man burde kunne se kalorierne for måltider i alle kasser :-)

   • Ulf Nuka Brandt kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg er helt enig, dette ville være super nyttigt for dem af os der prøver at holde styr på vægten, vi abonnerer selv på hälsomatkassen i Sverige

   • Rami Jiowda kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Hvad med at man havde muligheden for selv at vælge om man ville have kalorie og næringsoplysningerne på alle jeres måltidskasser? Så kunne man selv vælge om hvorvidt man ville have dem med.

   • Anonym kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg vil rigtig gerne have det på livretter 4 personer i 5 dage...

   • Anonym kommenterede  ·   ·  Anmeld

    jeg kan ikke finde kalorieindholdet på livretter til 4 personer??

   • Lykke kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Rigtig god ide. Det er rart at vide kalorieantallet, maden kan jo sagtens have et rimelig højt kalorieantal selvom det også føles og smager sundt og det er fuldkorn.

   Feedback og Knowledge Base