Jeg foreslår at...

at der laves en dessertkasse

det kan være med mix af kolonial, frugt og kølevarer. Fast eller varierende indhold. Ekstravare eller egentlig kasse. Bare noget godt og sødt

562 stemmer
stem
Log ind
Tjek!
(tænkning ...)
Nulstil
eller log ind med
 • facebook
 • google
  Password icon
  Logget ind som (Log ud)
  Luk
  Luk
  Du har tilbage! (?) (Tænker…)
  Pernille Jørgensen indsendte denne ide  ·   ·  Anmeld…  ·  Admin »
  planlagt  ·  Anne-Mette svarede  · 

  opdatering 12. marts 2012

  Kære alle

  Vi har forskellige ideer til, hvordan vi kunne lave en dessertkasse, men hvad tænker I: Skal det fx være lækre, franske tærter, der bare lige skal i ovnen, eller skal det være mere sofistikerede desserter, der skal laves fra bunden?

  Det er altid en udfordring at have bær i kasserne, da de er meget sårbare, så vi skal måske over i nogle andre typer desserter – Panne cotta, Tiramisu, eller måske gamle klassikere som pære belle helene med et twist? Kager? Frugtgrød? :)

  /Anne-Mette


  Hej Pernille. Glimrende ide! Hvem kunne ikke ønske sig en dessertkasse med økologiske lækkerier :). Og det er noget, vi arbejder på allerede nu.

  Det bliver nok ikke muligt at få et fast abonnement på dessertkassen, men vi forestiller os, den kunne dukke op fra tid til anden i ekstravarersortimentet. Vi kan ikke sige endnu, hvornår den kommer, men jeg lover at sige til, når det sker :)

  19 kommentarer

  Log ind
  Tjek!
  (tænkning ...)
  Nulstil
  eller log ind med
  • facebook
  • google
   Password icon
   Logget ind som (Log ud)
   Luk
   Luk
   Sender...
   • Natalia kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Lette at lave søde ting, både det næsten færdiglavet og gør det selv.
    Gerne med årstidernes signatur som for mig er det generelt sunde, med lidt bid og crunch, verden rundt, prøve nye smage, chokolade men alligevel med bæredygtighed og klima - hvordan gør man det? - små portioner, så prisen er overkommelig og man kan tilkøbe det uden ruin. små portioner fordi det er nok og bedre. Mvh Natalia

   • Karen Christensen Bahamondes kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg tænker at små bægre eller pakker med færdiglavede desserter, fx rødgrød med fløde, æblekage, stikkelsbærgrød, lækker yoghurt med bær og knas, små tærter, muffins, citronfromage, fløderand, cookies,tiramisu, chokolademousse etc vi ville elske det

   • Pernille kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Rabarbertrifli, æblekage/tærte, citrontærte.....vil gerne selv tilberede desserterne. God idé

   • Hanne kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Hej. Det kunne være en rigtig god idé, hvis man kunne tilvælge en eller to desserter om ugen til de faste kasser, ligesom man kan bestille ekstra frugt til kasserne:-)

   • Hanne kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Hej. Jeg er enig i at det kunne være skønt med en dessertkasse. En anden idé kunne være at man kunne tilvælge en eller to desserter om ugen til de faste kasser, ligesom man kan bestille ekstra frugt til kasserne:-)

   • Anonym kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Det ville være godt med noget der er let og hurtigt at lave. Enten færdiglavet eller meget nemt.

   • Zacko kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Ja lav en til deserter med danske lokale frugter honning og opskrifter på gamle danske lækkerier ting som marmelade is konfekt christainsfeld honningkage og søde smoothie versioner af de bitre og sure juicer ham den sukkerforskrækkede saftpresser laver med farin/ honning da forbændingen holdes oppe med en ugentlig sød dag

   • Johnni Jakobsen kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Gerne raw-desserter for os der ikke tåler sukker og gluten så godt

   • Anja kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Ugens dessert!! Gerne let, lige til ovnen el lign:)) skal være let at tilføje ugens madkasse;)

   • Anonym kommenterede  ·   ·  Anmeld

    jeg elsker også bær i desserter, men er der noget i vejen for at bruge frossene bær? kan de laves i en rimelig kvalitet, og så ville jeg syntes rigtig godt om semi færdige desserter der kan laves færdige med børn

   • Anonym kommenterede  ·   ·  Anmeld

    som jeg tænker. kan dessert kassen jo sagtens indeholde godter der kan bruges til mange formål..ex.chokolade, frugt tørret frugt og bær, krydderurter, krydderier kondenceret mælk...osv..

   • Maja hansen kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg syndes det skal variere i kassen om det er færdig lavet som fx. de franske tærter, chokolader, frugtgrød, kager, måske noget lækkert at putte i kaffen/teen som noget sirup :) men også noget man selv kunne lave med familien eller børnene som sunde nøddebrud, kager, slik, osv. :)

   • Lise Andersen kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg syntes, at det fede ved madkasserne generelt er, at man lærer nye måder at bruge nogle af råvarene på, og nogle af varene har jeg aldrig brugt før! Derfor tænker jeg, at det kunne være en god ide, at man også her i dessertkassen kunne lave desserten nogenlunde fra bunden af, og at det ikke bare er en froset frugttærte. I sådan et tilfælde, kunne dejen være færdiglavet mens man selv kunne lave resten af tærten færdig. Man (læs: jeg), lærer meget af opskrifterne nemlig, og det vil jeg gerne fortsætte med også i desserterne :-)

   • Susanne Johnsen Grauwels kommenterede  ·   ·  Anmeld

    lækker chokolade, flere forskellige slags nødder og andre frø, dejlige franske svesker, tørrede abrikoser, figner, dadler etc og nogle gode opskrifter på forskellige former for "sund slik"

   • Anna Kristiansen kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Rigtig lækker idé! Jeg er personligt mest til de hjemmelavede desserter, og i hvert fald ikke sådan noget kedeligt fra frost. Det ville ikke være et must for mig at der er bær, hvis de er meget problematiske at holde friske under transport. Man kan jo lave mange lækre ting som kager, fromager, mousser, grød m.m. med mere hårdfør frugter.

   • Anonymous kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg foretrækker desserter, der er færdiglavet. Jeg synes alle de ting du nævner er gode ideer.
    Den kan også indeholde kvalitetschokolade, duchy originals kiks, og frugt der er så lækkert i sig selv at det er ligesom dessert, såsom ferskner og jordbær og måske en sød spumante til ... så kunne denne passende hedde joie d´vivre - kassen!

   • Anonymous kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg hælder mest til gamle klassikere, ungerne kan være med til at lave.
    Min datter på 9 har f.eks. lige bedt om sveskemos :)

   • Dennis Laursen kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Altså at kassen er tiltænkt som en kasse, der indeholder nogle ingredienser til f.eks. en kage, eller en anden form for dessert?
    Det vil i hvert fald være rigtig lækkert!

   Feedback og Knowledge Base