at der laves en dessertkasse
det kan være med mix af kolonial, frugt og kølevarer. Fast eller varierende indhold. Ekstravare eller egentlig kasse. Bare noget godt og sødt

opdatering 12. marts 2012
Kære alle
Vi har forskellige ideer til, hvordan vi kunne lave en dessertkasse, men hvad tænker I: Skal det fx være lækre, franske tærter, der bare lige skal i ovnen, eller skal det være mere sofistikerede desserter, der skal laves fra bunden?
Det er altid en udfordring at have bær i kasserne, da de er meget sårbare, så vi skal måske over i nogle andre typer desserter – Panne cotta, Tiramisu, eller måske gamle klassikere som pære belle helene med et twist? Kager? Frugtgrød? :)
/Anne-Mette
Hej Pernille. Glimrende ide! Hvem kunne ikke ønske sig en dessertkasse med økologiske lækkerier :). Og det er noget, vi arbejder på allerede nu.
Det bliver nok ikke muligt at få et fast abonnement på dessertkassen, men vi forestiller os, den kunne dukke op fra tid til anden i ekstravarersortimentet. Vi kan ikke sige endnu, hvornår den kommer, men jeg lover at sige til, når det sker :)
21 comments
-
Pernille commented
Jeg tænker at den kan indeholde is, kage, ingredienser til pandekager, koldskål, ingredienser til småkager, bærgrød med fløde, skyr med kompot og rugbrødsknas, frugtsalat.
Det behøver ikke være dessert som på restaurant, men bare noget sødt til efter maden. -
Mette Vind commented
De gamle klassikere lyder godt. En hel kasse med dessert vil i min husholdning være for meget, men tilvalg til en dag er mere realistisk
-
Natalia commented
Lette at lave søde ting, både det næsten færdiglavet og gør det selv.
Gerne med årstidernes signatur som for mig er det generelt sunde, med lidt bid og crunch, verden rundt, prøve nye smage, chokolade men alligevel med bæredygtighed og klima - hvordan gør man det? - små portioner, så prisen er overkommelig og man kan tilkøbe det uden ruin. små portioner fordi det er nok og bedre. Mvh Natalia -
Karen Christensen Bahamondes commented
Jeg tænker at små bægre eller pakker med færdiglavede desserter, fx rødgrød med fløde, æblekage, stikkelsbærgrød, lækker yoghurt med bær og knas, små tærter, muffins, citronfromage, fløderand, cookies,tiramisu, chokolademousse etc vi ville elske det
-
Pernille commented
Rabarbertrifli, æblekage/tærte, citrontærte.....vil gerne selv tilberede desserterne. God idé
-
Hanne commented
Hej. Det kunne være en rigtig god idé, hvis man kunne tilvælge en eller to desserter om ugen til de faste kasser, ligesom man kan bestille ekstra frugt til kasserne:-)
-
Hanne commented
Hej. Jeg er enig i at det kunne være skønt med en dessertkasse. En anden idé kunne være at man kunne tilvælge en eller to desserter om ugen til de faste kasser, ligesom man kan bestille ekstra frugt til kasserne:-)
-
Anonymous commented
Det ville være godt med noget der er let og hurtigt at lave. Enten færdiglavet eller meget nemt.
-
Zacko commented
Ja lav en til deserter med danske lokale frugter honning og opskrifter på gamle danske lækkerier ting som marmelade is konfekt christainsfeld honningkage og søde smoothie versioner af de bitre og sure juicer ham den sukkerforskrækkede saftpresser laver med farin/ honning da forbændingen holdes oppe med en ugentlig sød dag
-
Johnni Jakobsen commented
Gerne raw-desserter for os der ikke tåler sukker og gluten så godt
-
Anja commented
Ugens dessert!! Gerne let, lige til ovnen el lign:)) skal være let at tilføje ugens madkasse;)
-
Anonymous commented
jeg elsker også bær i desserter, men er der noget i vejen for at bruge frossene bær? kan de laves i en rimelig kvalitet, og så ville jeg syntes rigtig godt om semi færdige desserter der kan laves færdige med børn
-
Anonymous commented
som jeg tænker. kan dessert kassen jo sagtens indeholde godter der kan bruges til mange formål..ex.chokolade, frugt tørret frugt og bær, krydderurter, krydderier kondenceret mælk...osv..
-
Maja hansen commented
Jeg syndes det skal variere i kassen om det er færdig lavet som fx. de franske tærter, chokolader, frugtgrød, kager, måske noget lækkert at putte i kaffen/teen som noget sirup :) men også noget man selv kunne lave med familien eller børnene som sunde nøddebrud, kager, slik, osv. :)
-
Lise Andersen commented
Jeg syntes, at det fede ved madkasserne generelt er, at man lærer nye måder at bruge nogle af råvarene på, og nogle af varene har jeg aldrig brugt før! Derfor tænker jeg, at det kunne være en god ide, at man også her i dessertkassen kunne lave desserten nogenlunde fra bunden af, og at det ikke bare er en froset frugttærte. I sådan et tilfælde, kunne dejen være færdiglavet mens man selv kunne lave resten af tærten færdig. Man (læs: jeg), lærer meget af opskrifterne nemlig, og det vil jeg gerne fortsætte med også i desserterne :-)
-
Susanne Johnsen Grauwels commented
lækker chokolade, flere forskellige slags nødder og andre frø, dejlige franske svesker, tørrede abrikoser, figner, dadler etc og nogle gode opskrifter på forskellige former for "sund slik"
-
Anna Kristiansen commented
Rigtig lækker idé! Jeg er personligt mest til de hjemmelavede desserter, og i hvert fald ikke sådan noget kedeligt fra frost. Det ville ikke være et must for mig at der er bær, hvis de er meget problematiske at holde friske under transport. Man kan jo lave mange lækre ting som kager, fromager, mousser, grød m.m. med mere hårdfør frugter.
-
Anonymous commented
Jeg foretrækker desserter, der er færdiglavet. Jeg synes alle de ting du nævner er gode ideer.
Den kan også indeholde kvalitetschokolade, duchy originals kiks, og frugt der er så lækkert i sig selv at det er ligesom dessert, såsom ferskner og jordbær og måske en sød spumante til ... så kunne denne passende hedde joie d´vivre - kassen! -
Anonymous commented
Jeg hælder mest til gamle klassikere, ungerne kan være med til at lave.
Min datter på 9 har f.eks. lige bedt om sveskemos :) -
Nikolaj Thalbitzer commented
Ej, det lyder super lækkert, drengerøvene ;)