Jeg foreslår at...

Flere kolonialvarer

Jeg mindes med glaede dengang aarstiderne havde en gigantisk udvalg af alle former for kolonialvarer man kunne bestille mod at betale et ekstra pakkegebyr - det var fantastisk for alle os som hader at handle ind

396 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Sille Bendix Larsen shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
started  ·  Anne-Mette responded  · 

Opdatering 8. august 2012

Kære alle

Vi har virkelig lagt os i selen og har udbygget ekstra varer-sortimentet ganske betragteligt her hen over sommeren. Der er mange virkelig lækre og spændende sager, men netop nu er det måske alligevel værd af fremhæve:

Fisk på glas Smagekasse: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Fisk-paa-glas-kassen (med de mest udsøgte (og miljøvenligt fangede) tun, ansjos og sardin fra Ortiz – kan også købes hver for sig)

Håndlavet fuldkornspasta af fabelagtig kvalitet: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Haandlavet-fuldkornspasta

Den asiatiske smagepose til jer, der bare elsker smagen af soya, sesam, miso og riseddike: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Den-asiatiske-smagepose

Weekendgufkassen med alt det gode: Chokolade, chips, slik, kiks mm. http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/WeekendGufKassen

Og så har vi længe haft de skønne Clipper-te’er, kaffeposer og nu også Matcha-te (og et Matchatesæt, hvis man vil gøre noget ekstra ud af det: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Matcha-The-saettet )

Og så har vi jo fået de skønneste honningprodukter både i smagekasseform (http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/HonningPosen ) og i det store smukke ærteblomsthonning i 1 kg-glas: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Aerteblomsthonning-1kg

Jagten på spændende ekstra varer fortsætter. Følg med på http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer


opdatering 12. marts 2012

Kære alle

Vi arbejder på at udvide sortimentet, og vi har fx fået ClipperteKassen med te (http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Clipper%20te ), mange brødvarianter og netop nu har vi skønne chokoladepåskeæg fra Mølle Skovly. Se det hele under Ekstra Varer: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer

Vi arbejder på en weekendgufkasse med tørret frugt, nødder, slik og knas, men vi vil stadig gerne se på andre kolonialvarer. Kunne man fx forestille sig en “Gode glas og dåser-Kassen”, så vi fx samler en kasse med fx soya, tahin, tun, kokosmælk mv.?

/Anne-Mette

Hej Sillle og alle jer andre. Tak for jeres input. Er der nogle varer, I især savner? Heidi nævner soyasauce, men er der andre ting, I virkelig brænder for, kommer i sortiment?

35 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Ida commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Kunne være dejligt at kunne slippe helt for at handle, eller i hvert fald handle så meget som muligt her. Jeg er veganer og lever af grøntsager og kartofler samt kolonialvarer som bønner og linser, ris, gryn osv. Det ku være rart at kunne tilføje nogle grøntsager til min kiselkasse, samt nogle bønner og linser.

 • Lone commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg savner ansjoser og sardiner på glas fra samme mærke som I har tun fra.

 • Mette Bohart commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det er supersvært at få fat på Økologiske brune Arborio risotto ris. Det ville være skønt hvis man kunne købe dem hos jer også.

 • Michala commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Ja! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at kunne købe de lækre chutney'er, man kan få på Krogerup. Den ene er med lime/mango, den anden kan jeg ikke lige huske indholdet af udover mango. Jeg er super glad for muligheden for at købe ekstra varer - både frugt, grønt, kolonial mv.

 • AdminAnne-Mette (Admin, Aarstiderne) commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Hej Monique. Mange af tingene kan du allerede få, fx gulerødderne http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Guleroedder , tomaterne http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Rebelion-tomat-posen , brød fx hverdagsbrødkassen http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Hverdags%20BroedKassen (dog m gluten), mandler http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Mandler mm. Og vi har masser af oste, juicer mm. Du finder det hele under ekstra vare-kategorien: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer . Husk at klikke ind under underkategorierne eller "Vis alle ekstra varer" for at se hele udbuddet /Anne-Mette

 • Monique Holm commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det kunne være lækkert hvis man kunne købe enkelte produkter (altså ikke i kasser) båre sådan nogle grundlæggende ting, så man ikke behøvede at handle ind ved siden af. F.eks æg, ost, mælk, juice, brød (meget gerne glutenfri), nødder, tørret frugt, dansk vand, løse grønsager som gulerødder, tomater, osv.. Det er i hvert fald de ting som jeg bliver nødt til at handle ind ved siden af ;)

 • Birgitte Kromann commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  måske en kasse med gode glas.... Pesto & Aioli og noget spændende til at udfordre os lidt:-)

  Mangler selv jeres fantastiske sukker, men kommer ikke foreløbig til Sjælland.

 • Ditte Ross commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Aarstidernes KarryMix!! Det er nogle fantastiske retter I har sendt ud på det sidste med karrymix - det kunne være så skønt at kunne genskabe dem! Og jeg køber gerne flere ad gangen, hvis det hjælper på muligheden for at få fingrene i dem :-)

 • Christina commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at det var muligt at købe forskellige slags mel.

 • Monica commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  En kasse med forskellige grove pastatyper. En kasse med frisk pasta er også velkommen.
  Soyasause i store størrelser ½ og 1 liter.
  Tøjvaskeprodukter så som blødgører (mod kalk), blegemidder og pletfjerner. Har set i har tøjvaskemiddel - dejligt :)
  Tørret frugt og nødder. Jeres tørret annanas er fantastisk. Ville være dejligt at kunne købe en snack pose med denne, andre tørrede frugter så som goji bær, rosiner osv., mandler og andre nødder.
  Soltørrede tomater, oliven, kaperes og andre smasgivere.

  Jeg synes en kasse med gode glas og dåser er en super ide :)

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Vi savner meget tørrede ananas (vi har lige fået med weekendgufkassen og de var væk næste morgen), den gode ketchup (uden man skal købe et lager af andre tomatprodukter), mayonaise og remoulade, ville vi også være glade for. Pesto var måske også en ide.

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det er positivt at I eksperimenterer med nye varer og nogle af dem kan man vist kun få hos jer, så vidt jeg ved...Problemet er jeres mani med at bestemme indholdet og antallet for os. Jeg har hverken plads eller penge til at købe 6 flasker vin eller Calval - juice på en gang, men kunne rigtigt godt tænke mig at købe en flaske sammen med min måltidskasse ind i mellem. Desuden ville det være rart at man selv kunne vælge mellem flere forskellige Clipperteer, i stedet for dem I har bestemt jer for at putte i kassen. For øvrigt savner jeg meget de franske bake off brød , I havde en gang. De var lækre og rimelige i pris og skulle ikke bruges med det samme som de brød I sælger nu. Det nye brød, i får fra grønttorve,t er superlækkert, men simpelthen for dyrt i længden!

 • Malou commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg savner noget sojamælk, rismælk osv... og tofu!

  De vegetabilske mælke-alternativer har en lang holdbarhed, så det burde være muligt at have på lager og tilbyde som ekstra vare?
  Tofu-pølser kunne også være lækkert hvis det var som ekstra vare engang imellem.
  Hvis jeg kunne købe fx. 10x usødet sojamælk hos Aarstiderne til en fornuftig pris, ville jeg gøre det fast, i stedet for nu hvor jeg render rundt og prøver at få det på tilbud og hele tiden slæber med hjem.

 • Cristina commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  De lækre oliven og kapers som af og til er med i måltidskasserne vil jeg virkelig gerne kunne købe som kolonial.

 • Daggi commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Årstidernes specielle krydderi mix! Karry mix, Dall mix mv. En del af opskrifterne på hjemmesiden anvender disse. Det ville være skønt om man kunne bestille dem. Måske i 5 eller 10 stks :)

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  silke tofu ønskes, da det kan være svært at finde i helsekost butikker somme tider, uden at skulle bestille det på forhånd.

 • Birte Larnkjær commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Soyaen i løskøb ville også være et hit hos mig, den er virkelig god! Og gode nudler, misopasta i breve, pebertofu og "færdig"-polenta ville jeg også gerne kunne købe ekstra af.

 • Mille commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg stemmer for de mange gode forslag.
  Savner at kunne købe flere af de kolonialvarer som er med i måltidskasserne, som kolonial kasser for sig. I det hele taget savner jeg flere blandede kasser med både frugt, grønt, kød, kolonial (ikke måltidskasserne), så jeg ikke behøver at spise en kæmpe mængde af den samme vare/frugt/grøntsag.

← Previous 1

Feedback and Knowledge Base