Jeg foreslår at...

Flere kolonialvarer

Jeg mindes med glaede dengang aarstiderne havde en gigantisk udvalg af alle former for kolonialvarer man kunne bestille mod at betale et ekstra pakkegebyr - det var fantastisk for alle os som hader at handle ind

394 stemmer
stem
Log ind
Tjek!
(tænkning ...)
Nulstil
eller log ind med
 • facebook
 • google
  Password icon
  Logget ind som (Log ud)
  Luk
  Luk
  Du har tilbage! (?) (Tænker…)
  Sille Bendix Larsen indsendte denne ide  ·   ·  Anmeld…  ·  Admin »
  påbegyndt  ·  Anne-Mette svarede  · 

  Opdatering 8. august 2012

  Kære alle

  Vi har virkelig lagt os i selen og har udbygget ekstra varer-sortimentet ganske betragteligt her hen over sommeren. Der er mange virkelig lækre og spændende sager, men netop nu er det måske alligevel værd af fremhæve:

  Fisk på glas Smagekasse: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Fisk-paa-glas-kassen (med de mest udsøgte (og miljøvenligt fangede) tun, ansjos og sardin fra Ortiz – kan også købes hver for sig)

  Håndlavet fuldkornspasta af fabelagtig kvalitet: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Haandlavet-fuldkornspasta

  Den asiatiske smagepose til jer, der bare elsker smagen af soya, sesam, miso og riseddike: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Den-asiatiske-smagepose

  Weekendgufkassen med alt det gode: Chokolade, chips, slik, kiks mm. http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/WeekendGufKassen

  Og så har vi længe haft de skønne Clipper-te’er, kaffeposer og nu også Matcha-te (og et Matchatesæt, hvis man vil gøre noget ekstra ud af det: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Matcha-The-saettet )

  Og så har vi jo fået de skønneste honningprodukter både i smagekasseform (http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/HonningPosen ) og i det store smukke ærteblomsthonning i 1 kg-glas: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Aerteblomsthonning-1kg

  Jagten på spændende ekstra varer fortsætter. Følg med på http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer


  opdatering 12. marts 2012

  Kære alle

  Vi arbejder på at udvide sortimentet, og vi har fx fået ClipperteKassen med te (http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Clipper%20te ), mange brødvarianter og netop nu har vi skønne chokoladepåskeæg fra Mølle Skovly. Se det hele under Ekstra Varer: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer

  Vi arbejder på en weekendgufkasse med tørret frugt, nødder, slik og knas, men vi vil stadig gerne se på andre kolonialvarer. Kunne man fx forestille sig en “Gode glas og dåser-Kassen”, så vi fx samler en kasse med fx soya, tahin, tun, kokosmælk mv.?

  /Anne-Mette

  Hej Sillle og alle jer andre. Tak for jeres input. Er der nogle varer, I især savner? Heidi nævner soyasauce, men er der andre ting, I virkelig brænder for, kommer i sortiment?

  35 kommentarer

  Log ind
  Tjek!
  (tænkning ...)
  Nulstil
  eller log ind med
  • facebook
  • google
   Password icon
   Logget ind som (Log ud)
   Luk
   Luk
   Sender...
   • Ida kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Kunne være dejligt at kunne slippe helt for at handle, eller i hvert fald handle så meget som muligt her. Jeg er veganer og lever af grøntsager og kartofler samt kolonialvarer som bønner og linser, ris, gryn osv. Det ku være rart at kunne tilføje nogle grøntsager til min kiselkasse, samt nogle bønner og linser.

   • Anonym kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg ønsker mig Sumatra Karrypastaen og kokosfløde. Og sigtet speltmel :D

   • Lone kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg savner ansjoser og sardiner på glas fra samme mærke som I har tun fra.

   • Mette Bohart kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Det er supersvært at få fat på Økologiske brune Arborio risotto ris. Det ville være skønt hvis man kunne købe dem hos jer også.

   • Michala kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Ja! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at kunne købe de lækre chutney'er, man kan få på Krogerup. Den ene er med lime/mango, den anden kan jeg ikke lige huske indholdet af udover mango. Jeg er super glad for muligheden for at købe ekstra varer - både frugt, grønt, kolonial mv.

   • AdminAnne-Mette (Administrator, Aarstiderne) kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Hej Monique. Mange af tingene kan du allerede få, fx gulerødderne http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Guleroedder , tomaterne http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Rebelion-tomat-posen , brød fx hverdagsbrødkassen http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Hverdags%20BroedKassen (dog m gluten), mandler http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer/Mandler mm. Og vi har masser af oste, juicer mm. Du finder det hele under ekstra vare-kategorien: http://www.aarstiderne.com/ekstra%20varer . Husk at klikke ind under underkategorierne eller "Vis alle ekstra varer" for at se hele udbuddet /Anne-Mette

   • Monique Holm kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Det kunne være lækkert hvis man kunne købe enkelte produkter (altså ikke i kasser) båre sådan nogle grundlæggende ting, så man ikke behøvede at handle ind ved siden af. F.eks æg, ost, mælk, juice, brød (meget gerne glutenfri), nødder, tørret frugt, dansk vand, løse grønsager som gulerødder, tomater, osv.. Det er i hvert fald de ting som jeg bliver nødt til at handle ind ved siden af ;)

   • Birgitte Kromann kommenterede  ·   ·  Anmeld

    måske en kasse med gode glas.... Pesto & Aioli og noget spændende til at udfordre os lidt:-)

    Mangler selv jeres fantastiske sukker, men kommer ikke foreløbig til Sjælland.

   • AdminAnne-Mette (Administrator, Aarstiderne) kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Hej Christina. Hvilke slags mel ønsker du dig? Lige nu har vi dalarhvede, groft ølandshvedemel, hvedemel, speltmel og svederugmel - men det er nogle andre slags, du søger?

   • Ditte Ross kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Aarstidernes KarryMix!! Det er nogle fantastiske retter I har sendt ud på det sidste med karrymix - det kunne være så skønt at kunne genskabe dem! Og jeg køber gerne flere ad gangen, hvis det hjælper på muligheden for at få fingrene i dem :-)

   • Christina kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg kunne virkelig godt tænke mig at det var muligt at købe forskellige slags mel.

   • Monica kommenterede  ·   ·  Anmeld

    En kasse med forskellige grove pastatyper. En kasse med frisk pasta er også velkommen.
    Soyasause i store størrelser ½ og 1 liter.
    Tøjvaskeprodukter så som blødgører (mod kalk), blegemidder og pletfjerner. Har set i har tøjvaskemiddel - dejligt :)
    Tørret frugt og nødder. Jeres tørret annanas er fantastisk. Ville være dejligt at kunne købe en snack pose med denne, andre tørrede frugter så som goji bær, rosiner osv., mandler og andre nødder.
    Soltørrede tomater, oliven, kaperes og andre smasgivere.

    Jeg synes en kasse med gode glas og dåser er en super ide :)

   • Anonymous kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Vi savner meget tørrede ananas (vi har lige fået med weekendgufkassen og de var væk næste morgen), den gode ketchup (uden man skal købe et lager af andre tomatprodukter), mayonaise og remoulade, ville vi også være glade for. Pesto var måske også en ide.

   • Anonymous kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Det er positivt at I eksperimenterer med nye varer og nogle af dem kan man vist kun få hos jer, så vidt jeg ved...Problemet er jeres mani med at bestemme indholdet og antallet for os. Jeg har hverken plads eller penge til at købe 6 flasker vin eller Calval - juice på en gang, men kunne rigtigt godt tænke mig at købe en flaske sammen med min måltidskasse ind i mellem. Desuden ville det være rart at man selv kunne vælge mellem flere forskellige Clipperteer, i stedet for dem I har bestemt jer for at putte i kassen. For øvrigt savner jeg meget de franske bake off brød , I havde en gang. De var lækre og rimelige i pris og skulle ikke bruges med det samme som de brød I sælger nu. Det nye brød, i får fra grønttorve,t er superlækkert, men simpelthen for dyrt i længden!

   • Malou kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg savner noget sojamælk, rismælk osv... og tofu!

    De vegetabilske mælke-alternativer har en lang holdbarhed, så det burde være muligt at have på lager og tilbyde som ekstra vare?
    Tofu-pølser kunne også være lækkert hvis det var som ekstra vare engang imellem.
    Hvis jeg kunne købe fx. 10x usødet sojamælk hos Aarstiderne til en fornuftig pris, ville jeg gøre det fast, i stedet for nu hvor jeg render rundt og prøver at få det på tilbud og hele tiden slæber med hjem.

   • Cristina kommenterede  ·   ·  Anmeld

    De lækre oliven og kapers som af og til er med i måltidskasserne vil jeg virkelig gerne kunne købe som kolonial.

   • Daggi kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Årstidernes specielle krydderi mix! Karry mix, Dall mix mv. En del af opskrifterne på hjemmesiden anvender disse. Det ville være skønt om man kunne bestille dem. Måske i 5 eller 10 stks :)

   • Anonymous kommenterede  ·   ·  Anmeld

    silke tofu ønskes, da det kan være svært at finde i helsekost butikker somme tider, uden at skulle bestille det på forhånd.

   • Birte Larnkjær kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Soyaen i løskøb ville også være et hit hos mig, den er virkelig god! Og gode nudler, misopasta i breve, pebertofu og "færdig"-polenta ville jeg også gerne kunne købe ekstra af.

   • Mille kommenterede  ·   ·  Anmeld

    Jeg stemmer for de mange gode forslag.
    Savner at kunne købe flere af de kolonialvarer som er med i måltidskasserne, som kolonial kasser for sig. I det hele taget savner jeg flere blandede kasser med både frugt, grønt, kød, kolonial (ikke måltidskasserne), så jeg ikke behøver at spise en kæmpe mængde af den samme vare/frugt/grøntsag.

   ← Forrige 1

   Feedback og Knowledge Base