Jeg foreslår at...

Måltidskasser

Det kunne være dejligt, hvis man selv kunne sammensætte sine måltidskasser, eller på anden måde have lidt indflydelse til indholdet i kasserne. Hvert måltid skulle så have en pris, efter om den var til 2 eller 4 personer, og afh. af indhold.

300 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Tina shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
under review  ·  Anne-Mette responded  · 

Hej Tina. Ja, det kunne være dejligt :). Vi arbejder hele tiden på at få mere fleksibilitet i kasser og ekstravarer, så du i højere grad kan sammensætte, vælge til og fra, som du lyster.

Omkostningerne ved fuld fleksibilitet på MåltidsKasserne vil dog være ganske store, og det er en økonomisk hurdle at gøre alt justerbart. Så lige nu arbejder vi på andre måder at øge fleksibiliteten, bl.a. ved at øge ekstravarersortimentet, så du nemmere kan supplere, hvis din MåktidsKasse mangler noget.

11 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Elin Hedegaard commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Hej Aarstiderne
  Jeg har haft Slankekassen i længere tid. Men et par gange har jeg holdt pause. Er startet op nu i uge 5 . Jeg får kassen hver 14 dag.
  1 gang var det et overvældende forbrUG af hvidkål/ quiona salat som faktisk smager godt....bare ikke i så store mængder Nu har jeg holdt en længere pause pga. Jordskokkesuppe... igen spænende....Meeeen. Det er en fast joke herhjemme at der nok igen igen er denne suppe. Jeg skal have leveret igen i uge 7 og Gæt engang.....der er jordskokkesuppe på menuen. 🙈. Ja vi kan holde pause igen eller vælge en anden kasse. Men ideen med at få Aarstiderne er vel også at blive inspireret til nyt..
  vi er ellers meget glade for Aarstiderne. Håber bare på mere nytænkning og større variation i maden. 😉

 • Birgitte Kromann commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg er stor tilhænger af verdenskassen, og jeg skifter bare kassen ud når den ikke passer min smag, hvilket er sjælden. Men næste uge svinekoteletter ØV og fladfisk..... ja dem hiver jeg jo selv op af havet.....

  men så finder jeg jo bare en anden kasse....

  Jeg tror, at det man kan lide er at andre finder på, og derfor er der forskellige meninger til de enkelte kasser.

  Derfor hold bare fast i at kassene er "for" pakkede.

 • Maria Axelsen commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  SuperBedst har lavet et kassesystem, hvor man skal vælge tre ud af fem retter fra uge til uge. Derudover kan man vælge om det skal være til to eller fire personer. Det ville være fedt, hvis I lavede et sådan system, da vi ikke spiser fisk her i huset - og der er altid fisk i Jeres kasser. Vil helst bestille hos Jer, da jeg ved at kbaliteten er i orden.

 • AdminAarstiderne (Admin, Aarstiderne) commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  hej Majbritt. VI har pt. 8 forskellige måltidskasser at vælge i mellem. Det bliver til i alt 8 forskellige menuer hver uge, og du er altid velkommen til at skifte til en anden kasse. Der er nemlig ingen binding. Vi lægger som regel den kommende uges menuer på vores hjemmeside senest torsdag: http://www.aarstiderne.com/Opskrifter/Ugens-maaltider.aspx -
  Med venlig hilsen, Mette Andersen/Aarstiderne

 • Majbritt commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Nu har jeg lige bestilt en, men der er også ting i de tidligere uger, som jeg kan se vi ikke vil få brugt.. Tænker at 5-6 forskellige menuer kunne være fedt!

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  at der fesk. kan vælges en anden slags kød (måske 3-5 slags) for lidt fære eller flere pange.

 • tanja commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  helt enig. hvis man selv kunne sammensætte sin kasse ved at vælge imellem de forskellige ugens retter

 • Anne commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det ville være skønt at kunne tilvælge ekstra kød af samme slags som i den enkelte måltidskasse. Med fire voksne er der for alt for lidt kød, medens grøntsagsmængden er ok, eller ret nemt kan suppleres. Vi ville købe meget oftere - som det er nu skal vi ud at købe ind, selv om Aarstiderne kommer til døren!

 • Annette commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Ville også være et hit hos os med delebørn, hvor vi nogle gange er 2 og andre gange 4 til middag!

 • Annelene commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Helt enig i muligheden for selv at sammensætte grøntkasserne, da jeg har helt fastsatte ønsker til, hvad jeg ønsker at spise, og selv planlægger mine måltider for en uge ad gangen.

 • Louise Bauerlund commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Denne kasse ville være et hit hjemme hos os;-) Må indimellem afbestille måltidskassen, fordi de er lidt kræsne derhjemme. Ville være rart selv at kunne sammensætte en kasse med måltider.

Feedback and Knowledge Base