Jeg foreslår at...

Mælk

At man som ekstra varer kan bestille 5 liter mælk

273 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Birgit shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
under review  ·  Anne-Mette responded  · 

Hej Birgit. Tak for din ide. Vi ville elske den gamle mælemandsmodel, hvor vi kan levere mælk, der står klar på dit dørtrin hver morgen – gerne i glasflasker :).

Men vi må også erkende, at der er langt til mælkemandsrdømmen. Realistisk ville vi skulle levere mæken i kartoner på køl i flamingokasser, og det vil ende i uanede mængder emballage og en pris, der ville blive alt for høj i forhold til supermarkedspriserne.

Så ideen er god, men som det ser ud i dag, er det ikke noget, vi lige kan løse og dermed føre ud i livet.

22 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Alexander Kirkegaard commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  I kunne måske tilbyde det som supplement i de mindre kasser i alligevel bringer ud? Der er rigeligt plads til en liter mælk eller to, i kølekassen..

 • Monica Neerdal commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  At i begynder at levere mælk med til erhvervkunder. Vi skal bruge en del mælk til møder og kaffe på kontoret og det kunne være super lækkert og nemt at få det leveret til døren med vores frugt!

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Mælkekasser, ja tak. Hvis der bliver lavet med små dele man kan vælge fra 5l skummemælk og/5l biodynamisk mælk og/eller 5l cacaomælk osv og selvfølgelig økologisk.

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  ærgeligt med mælk det er også det jeg skal slæbe, det kniber med kræfterne,er fyldt 80 år.

 • Dennis Laursen commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det vil være en rigtig god idé - hvis det er biodynamisk mælk, som desværre er meget svært at opdrive, vil det være rigtig godt!

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Ja tak :-) Mælk er det eneste, som jeg skal i supermarkedet efter i de uger, hvor vi får en måltidskasse. Det ville være skønt, hvis en måltidskasse også indeholdt 5 liter mælk!

 • Monica commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg savner den bio dynamiske mælk i havde i en kort periode og ja, smør og yoghurt. Ligeledes bio dynamisk.

 • Julia commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Er de fleste ikke hjemme, når kassen bliver leveret (før kl 7)? Jeg synes det er en super idé - og så lige ind i køleskabet med mælken, den behøver ikke i flamingo med is...

 • Philip Thonning Skou commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  I Washington DC er der en gårdservice der levere mælk, kød etc. Her har folk selv en US size kølekasse stående udenfor deres dør. Systemmet er så at leverandøren kommer med varene samt is. Jeg ved ikke om det ville fungere her men det er en ide man kan overveje. Til Årstiderne: send mig en mail og jeg kan finde firmaets kontaktoplysninger hvis I vil vide mere.

 • Signe Franck commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det ville være FANTASTISK med en fast ugentlig mælke leverance incl (kakaomælk) samt smør,ost,hver 14 dag - og MEGET MEGET gerne fra Osted mejeri. Vil ogsa gerne betale lidt mere end i supermarked - en tur til supermarkedet koster også jo også i benzin eller slid på cykel dæk :-)

 • Marianne commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Præcis. Den lækre biodynamiske er helt umulig at finde i butikkerne. Savner det særligt nu hvor mejerikassen er helt væk. Mælk alene er en rigtig god ide.

 • Linda P commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  God ide, men er lidt bekymret for opbevaringen - i supermarkeder må kasser med mælk ikke stå på gulvet, så uden for min hoveddør er nok ikke smart :-(

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  at få frisk økomælk i kassen hver uge ville være super! det er en af de ting man altid har brug for. evt. også andre produkter som yogurt.

 • Lise commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det ville være genialt, hvis man kunne bestille en eller to liter mælk i tillæg til en måltidskasse (ligesom man kan med brød). Særligt når I nu har den lækre biodynamiske mælk, som er lidt svær at finde i fri handel.

 • Kathrine Jensen commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Det syntes jeg er en god ide. Men jeg syntes gennerelt at der bude være en vælg selv mejerikasse. Jeg er lactovegetar, og spiser defor ikke æg. Så det ville være dumt for mig, at bestille mejerikassen.

 • Hanne commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Vi vil bruge det hvis man f.eks. kan vælge fra et lille sortiment. For det er umuligt at sammensætte kassen som passer alle. Vi foretrækker letmælk og mager youghurt naturel, og vil fravælge kassen hvis der er f.eks. skummetmælk eller cacaomælk i den.

 • Heidi commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg er helt enig! jeg mangler at kunne købe en kasse mælk (10-12 liter) uden æg, smør m.m

← Previous 1

Feedback and Knowledge Base